Ägarskiftesguiden.se - Strix logotyp
Riddaregatan 33
216 19 Malmö
Tel 0708-164826

nils@strixab.se

Nils Homann

Ända sedan jag började min yrkesverksamma bana i början av 70-talet har jag rört mig inom den ekonomiska sfären. Redan tidigt specialiserade jag mig på finansiering och affärsutveckling och har i min roll som konsult träffat både små och medelstora företag genom åren. Jag har bl a jobbat på Malmöhus Invest AB, Industrikredit AB och inom SEB koncernen. Min första tjänst efter ekonomiexamen i Lund var på gamla goda Götabanken i Malmö.

Under flera års tid har jag haft ett flertal styrelseuppdrag, främst inom industri- och medicinteknik. Det är fantastiskt roligt och intressant att få vara med och utveckla bolag på det här viset!

2004 startade jag mitt eget bolag, Strix AB. Vi hjälper små och medelstora företag med försäljning och ägarskiften, men erbjuder också rådgivning inom affärsutveckling. Strix betyder uggla på latin och står för klokhet och visdom. Ett passande namn tycker jag. Och så gillar jag Albert Engströms tidning Strix – humor är en mycket viktig del av livet! Livet ägnar jag också åt min familj och vänner. Är dessutom glad för att idrotta och upptäcker gärna nya platser och resmål så fort jag får möjlighet.


Nils Homann
Ägarskiftesguiden.se - Strix AB - namnteckning

Nils Homann
Vd Strix AB
0708-16 48 26
nils@strixab.se