Ägarskiftesguiden.se - Strix logotyp
Riddaregatan 33
216 19 Malmö
Tel 0708-164826

nils@strixab.se

Affärsutveckling

» "Innovation i fokus"
» "Växtvärk"
» "När det blåser snålt"

Innovation i fokus
Det krävs ett mycket systematiskt och målinriktat arbete för att utifrån en innovation skapa ett kommersiellt företag med goda resultat. Dessutom kräver det kapital. Vi har lång erfarenhet på området och använder oss av välbeprövade metoder och verktyg för att skapa framgångsrika tillväxtföretag. Vi sätter stort fokus på marknaden så att produkter och tjänster är anpassade efter kundernas behov och krav. Genom våra goda kontakter hjälper vi dig också att finna finansiering av ditt företag.

Vill du veta mer? Kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Växtvärk
Du som är företagare lever ständigt med ditt företag. När affärerna går bra och verksamheten utvecklas och växer ställs allt större krav på styrning och uppföljning. Då kan det vara bra att ha någon att bolla idéer och fakta med, inte minst för att skapa en realistisk och sund överblick. Med erfarenhet från flertalet expansiva företag, hjälper vi dig att strukturera verksamheten och finna lämpliga rutiner.

Vill du veta mer? Kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

När det blåser snålt
Dagligen hör vi media rapportera om finanskris och lågkonjunktur med företagsnedläggningar och konkurser som följd. Påverkas ditt företag av den rådande krisen? Känner du oro inför framtiden? Du är inte ensam. Många företag drabbas just nu av försämrad lönsamhet och försvagad likviditet. Men långt ifrån alla företag står på ruinens brant. Och framför allt går det att råda bot på situationen, bara man ser till att agera rätt och systematiskt innan det är för sent. Vi arbetar efter en väl etablerad och påvisat fungerande metod för att hjälpa företag med ekonomiska problem. Tillsammans med ditt företags ledning gör vi en analys av verksamheten och tar fram en åtgärdsplan. Är målen fortfarande realistiska? Är företagets processer och arbetssätt effektiva och anpassade efter rådande omständigheter? Genom att se tidiga varningstecken och agera därefter kan ditt företag gå vinnande ur stormen. Vi har gedigen kunskap på området och finns tillgängliga med kort varsel.

Vill du veta mer? Kontakta oss – vi hjälper dig gärna!